25. 10. 2007

Kulturní program oslav 10. výročí Sdružení Krajina

Pro labužníky jsme přichystali podrobnější popis jednotlivých prvků kulturního programu. Naleznete jej v podobě textové nebo po zvětšení vloženého obrázku.

Váš oslavný tým

23. 10. 2007

Změna místa konání oslav 10. výročí založení Sdružení Krajina

Z důvodu nepřízně počasí jsme zajistili pro oslavy teplou, suchou a prostornou místnost v budově obecního úřadu. Rožnění selete bude probíhat na přilehlém dvoře. Odpolední program od 14:00 se tedy přesouvá do těchto prostor. Místo konání nelze minout, je to budova při hlavní silnici přes Počítky a bude tam umístěna cedule. Kousek dál přes silnici je prostor pro parkování. Pro ochotné brigádníky, kteří přijedou už dopoledne na sázení, zůstává sraz na chalupě - viz. plánek na pozvánce.

15. 10. 2007

Oslava 10. výročí Sdružení Krajina - sobota 27. října 2007

Sdružení Krajina oslavuje 10. výročí svého vzniku. Při té příležitosti pořádá neformální setkání spojené s tradiční výsadbou stromů. Zveme všechny, které činnost Sdružení Krajina oslovuje.

10:00 -14:00 sázení stromů
14:30 divadlo pro děti, divadelní soubor Zkládanka (pohádka Hroch Oranžoch)
15:00 slavnostní zahájení, konzumace rožněného selete a dalších dobrot
16:00 divadlo pro všechny – divadelní soubor Chandraradar ( rozverná taškařice Koně)
17:00 hluboké rozjímání nad deseti lety úspěšné činnosti Sdružení Krajina
17:30 prohlídka chalupy
18:00 – 22:00 hudební vystoupení Duo Ham a přátelé (irský pubfolk v ryze českém pojetí)

Výsadba stromořadí proběhne v okolí Počítek, společensko-kulturně-kulinářský program na chalupě v Počítkách a v přilehlých prostorách (stodola, louka...).
Doporučujeme počítat s přenocováním – možno ve vlastním stanu a spacáku na louce za chalupou nebo na chalupě u kamen.

16. 8. 2007

Výběrová řízení prodloužena

Sdružení Krajina stále hledá hledá nové pracovníky na pozice "Vedoucí ekologické výchovy" a "Projektový manažer". Aktuální podmínky a informace naleznou zájemci v dokumentech.
23. 7. 2007

Upoutávka - Bude dosečná...

Příznivce Sdružení Krajina zveme na každoroční brigádičku na závěr sezóny. Dosečná letos proběhne v sobotu 1.9.2007 na lokalitě Doliny nedaleko Žďáru nad Sázavou. Další povídání najdete v dokumentech. Přihlášky zasílejte na info@sdruzenikrajina.cz, kde zodpovíme i případné dotazy. Přesnější informace ještě napíšeme před akcí.
12. 7. 2007

Prezentace Sdružení Krajina

Pod odkazem www.sdruzenikrajina.cz/cd/ si muzete prohlednout prezentaci nasi cinnosti vcetne katalogu luk. Na vyzadani muzeme prezentaci zaslat na CD i ve vice kusech.
Starší články: <<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45  >>