24. 10. 2005

Programy na školách

Od listopadu budou opět probíhat výukové programy na mateřských a základních školách. Nabídku naleznete v sekci dokumenty.
17. 10. 2005

Ruce k dílu na chalupě

Dne 15.10.05. úspěšně proběhla brigáda v Počítkách. Z řad dobrovolníků jsme vytvořili dobrý tým a společnými silami jsme udělali mnoho práce. Zřídilila se lesní školka pro budoucí vysadbu do krajiny, vytřídilo se mnoho nepotřebného materiálu ze stodol a zasadilo se 138 stromů sedmi druhů. Nechyběl ani humor a dobrá nálada. Všem zúčastněným mnohokrát děkujeme.

21. 9. 2005

Nadace Veronica podpoří záchranu rašelinných luk

Nadace Veronica nabídla Sdružení Krajina pomoc při výkupu cenných rašelinných luk. Přispěje obnosem získaným z každoročně pořádané aukce uměleckých děl výtvarníků z celé republiky. Aukce proběhne poslední týden v listopadu v Brně. Zájemcům pošleme pozvánku - stačí poslat e-mail na info@sdruzenikrajina.cz. Nemůžete-li být v Brně osobně, budete moci navštívit internetový katalog děl na www.nadace.veronica.cz.
12. 9. 2005

Sdružení Krajina v nových prostorách

Jak jsme již avizovali, od září nás již nezastihnete ve Žďáře nad Sázavou ale ve staré chalupě v Počítkách (4 km severně od Žďáru) č.p. 2. Dosud nebyla zřízena pevná telefonní linka. Telefonický kontakt je tak možný pouze mobilním telefonem (775 239 691). V průběhu měsíce by měl být tendo nedostatek odstraněn.
24. 6. 2005

Brigáda pro členy a dobrovolníky Sdružení Krajina 16.7. - 17.7.2005

Srdečně Vás zveme na setkání členů a dobrovolníků Sdružení Krajina na přírodní památce Suché kopce o víkendu 16.7.-17.7.2005. Čeká Vás trochu práce - hrabání a odklízení trávy a hodně zábavy - debatování, ohníček a kytara. Nářadí je k dispozici. Zajistíme jedno teplé jídlo denně a přísun tekutin. Ubytování je ve vlastních stanech na místě. Pokud s námi chcete pobýt v přírodě a přiložit ruku k dílu pište na novackova@sdruzenikrajina.cz nebo volejte 566 650 717 nebo 732 344 970.

21. 6. 2005

Sdružení Krajina zřídilo pobočku

Sdružení Krajina zřídilo rozhodnutím sněmu dne 9.6.2005 pobočku Středisko ekologické výchovy Krajinka. Hlavní činnost pobočky je ekologická výchova. Sídlo pobočky je chalupa Sdružení Krajina v Počítkách č.p.2.
Starší články: <<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45  >>