24. 6. 2005

Brigáda pro členy a dobrovolníky Sdružení Krajina 16.7. - 17.7.2005

Srdečně Vás zveme na setkání členů a dobrovolníků Sdružení Krajina na přírodní památce Suché kopce o víkendu 16.7.-17.7.2005. Čeká Vás trochu práce - hrabání a odklízení trávy a hodně zábavy - debatování, ohníček a kytara. Nářadí je k dispozici. Zajistíme jedno teplé jídlo denně a přísun tekutin. Ubytování je ve vlastních stanech na místě. Pokud s námi chcete pobýt v přírodě a přiložit ruku k dílu pište na novackova@sdruzenikrajina.cz nebo volejte 566 650 717 nebo 732 344 970.

21. 6. 2005

Sdružení Krajina zřídilo pobočku

Sdružení Krajina zřídilo rozhodnutím sněmu dne 9.6.2005 pobočku Středisko ekologické výchovy Krajinka. Hlavní činnost pobočky je ekologická výchova. Sídlo pobočky je chalupa Sdružení Krajina v Počítkách č.p.2.
6. 6. 2005

Nové WWW stránky

Byly spuštěny nové WWW stránky Sdružení Krajina. Jedná se o zkušební provoz a postupně budou doplněny všechny sekce. Očekáváme Vaše připomínky.
13. 5. 2005

Od července nové kanceláře

Od začátku prázdnin bude do provozu uvedena naše nová kancelář ve vesnické chalupě v Počítkách č.p. 2. Až do podzimu nás však najdete i v současné kanceláři ve Žďáře nad Sázavou.
13. 5. 2005

Třídenní programy pro SŠ

V říjnu nabízíme pro první a druhé ročníky SŠ seznamovací ekologicky zaměřený program na Vysočině v CHKO Žďárské vrchy. Věříme, že utužení kolektivu a aktivity tvorby týmu jsou dobrou průpravou pro pochopení širších vazeb mezilidských i ekosystémových. Pozitivní zážitky ze skupinového řešení problémů na pozadí ekologické tématiky přispějí k pozitivnímu emocionálnímu vnímání přírody, ale také k lepší schopnosti studentů kooperovat. Program byl připraven ve spolupráci odborných biologů, pedagogů a lektorů volnočasových aktivit. Více informací získáte z nabídky v sekci Dokumenty.
25. 4. 2005

Školy v přírodě

Polovinu dubna a celý květen budou Žďárské vrchy navštěvovat třídy druhých stupňů ZŠ z celé republiky. Zúčastní se týdenního pobytového programu "Vodou i (pra)lesem", který pořádá Sdružení Krajina ve Skleném u Fryšavy. Kromě celodenního výletu a výukových programů si děti vyzkoušejí také zpracování vlastního projektu, určování rostlin a živočichů či návštěvu nočního lesa. Poprvé nabídneme program i v září a říjnu.
Starší články: <<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44