6. 6. 2005

Nové WWW stránky

Byly spuštěny nové WWW stránky Sdružení Krajina. Jedná se o zkušební provoz a postupně budou doplněny všechny sekce. Očekáváme Vaše připomínky.
13. 5. 2005

Od července nové kanceláře

Od začátku prázdnin bude do provozu uvedena naše nová kancelář ve vesnické chalupě v Počítkách č.p. 2. Až do podzimu nás však najdete i v současné kanceláři ve Žďáře nad Sázavou.
13. 5. 2005

Třídenní programy pro SŠ

V říjnu nabízíme pro první a druhé ročníky SŠ seznamovací ekologicky zaměřený program na Vysočině v CHKO Žďárské vrchy. Věříme, že utužení kolektivu a aktivity tvorby týmu jsou dobrou průpravou pro pochopení širších vazeb mezilidských i ekosystémových. Pozitivní zážitky ze skupinového řešení problémů na pozadí ekologické tématiky přispějí k pozitivnímu emocionálnímu vnímání přírody, ale také k lepší schopnosti studentů kooperovat. Program byl připraven ve spolupráci odborných biologů, pedagogů a lektorů volnočasových aktivit. Více informací získáte z nabídky v sekci Dokumenty.
25. 4. 2005

Školy v přírodě

Polovinu dubna a celý květen budou Žďárské vrchy navštěvovat třídy druhých stupňů ZŠ z celé republiky. Zúčastní se týdenního pobytového programu "Vodou i (pra)lesem", který pořádá Sdružení Krajina ve Skleném u Fryšavy. Kromě celodenního výletu a výukových programů si děti vyzkoušejí také zpracování vlastního projektu, určování rostlin a živočichů či návštěvu nočního lesa. Poprvé nabídneme program i v září a říjnu.
Starší články: <<  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45