Zvětšit9. 1. 2015

Vítejte v novém roce

Zdravíme ze zasněžených Počítek v roce 2015 a přejeme, ať se daří věci posouvat tím správným směrem. První akcí, na které se můžeme letos osobně potkat, je vernisáž putovní výstavy, prezentující aktivity Sdružení Krajina. Vernisáž se uskuteční v pátek 16. ledna odpoledne na Křižánkách. Výstava je součástí projektu Obyvatelé pro přírodu Vysočiny.

Zvětšit11. 12. 2014

Akce pro přírodu v říjnu a listopadu 2014

V průběhu října a listopadu 2014 se nám podařilo uspořádat celkem devět akcí pro veřejnost: Obnova Kadovských kamenic, Podzimní putování na Kamínek, Pasení ovcí se psem, Stavba vrbového teepee, Křížová cesta v Křešině, Alej ve Štěpkově, Výsadba větrolamu v Počítkách, Vysazování keřů a stromů v Sedletíně, Péče o hlavaté vrby.

Zvětšit3. 12. 2014

Jak potěšit přátele a blízké?

Připomínáme, že můžete využít osvědčenou možnost jak potěšit své přátele a blízké nevšedním dárkem v podobě lučního certifikátu. Krom potěšení svého i druhých, přispějete zakoupením certifikátu k dobrému stavu naší přírody. A protože dobré věci se šíří rychleji něž ty špatné, čehož si před lety povšiml i Tomáš Akvinský, stanete se tak součástí jedné velké pozitivní vlny, která, dříve či později, zaplaví celý svět.

Zvětšit21. 11. 2014

Neváhejte a zakupte si v předprodeji vstupenky na úžasný ples neziskových organizací v Novém Městě na Moravě.

Zvětšit20. 11. 2014

Sdružení Krajina na tiskové konferenci

Ve středu 12. listopadu se naši zástupci zúčastnili tiskové konference pořádané městem Novým Městem na Moravě. Na tiskovce jsme byli s dalšími kolegy z novoměstských neziskovek. Spolupráce na tiskových konferencích se rozeběhla díky vstřícnosti vedení města, ochotě a zájmu partnerských neziskovek a podpoře Nadace Partnerství. Děkujeme všem zúčastněným za vydařenou akci.

Zvětšit10. 11. 2014

Školáci přichystají vitaminovou bombu

Ve středu 12. listopadu proběhne od devíti hodin výsadba 30 ovocných stromů poblíž obce Cejle, která se nachází 10 km jihozápadně od krajského města Jihlavy (GPS 49.3711306°N, 15.4784469°E). Ovocné stromy byly vypěstovány v oblasti Bílých Karpat na podnožích ze semenáčků, což jim

Celá aktualita >>