Fotogalerie / nové stromy s GLS - Sdružení Krajina - občanská organizace pro ochranu přírody

Fotogalerie / nové stromy s GLS

Výsadba ovocných stromků na pastvině u Budče 2018

Tentokrát při naší tradiční podzimní výsadbě počasí zkoušelo naše odhodlání.....ale ani zima, déšť a mlhavo nás neodradilo....

Sázení u křízku na Vejhoně 2017

Vlastivědný a okrašlovací spolek Domamil, z.s.

Výsadba podél cesty k Hladovu 2017

Ctibořská náves, z.s.

Přečíst celý článek >>

Výsadba aleje a remízu v Polničce 2017

Společně se se spolkem Krákorka se nám povedlo zorganizovat parádní akci a za pomoci dobrovolníků jsme vysázeli téměř 120 stromků do volné krajiny.

Sedletín 2016

Díky podpoře společnosti GLS a aktivitě lidí z Ornitologického klubu Vysočina vzniklo 5. listopadu 2016 nové stromořadí v lokalitě Sedletínská jezírka u obce Sedletí nedaleko Chotěboře (GPS 49.7246861N, 15.5648969E). Nové ovocné stromy lemují polní cestu nedaleko přírodní rezervace Havranka. Vysazeno bylo 20 stromů - 5 švestek, 1 třešeň a 14 mirabelek.

Ctiboř 2015

Výsadeb v roce 2015 se ujalo občanské sdružení Ctibořská náves, které se dlouhodobě věnuje obnově alejí podél cest v intravilánu i extravilánu obce Ctitboř na Vysočině.

Starší články: 1 2  >>

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitKtraj VysočinaPardubický krajZvětšitNadace VIANadace VeronicaStátní fond životního prostředíZvětšit