Fotogalerie / nové stromy s GLS - Sdružení Krajina - občanská organizace pro ochranu přírody

Fotogalerie / nové stromy s GLS

Sázení u křízku na Vejhoně 2017

Vlastivědný a okrašlovací spolek Domamil, z.s.

Výsadba podél cesty k Hladovu 2017

Ctibořská náves, z.s.

Přečíst celý článek >>

Výsadba aleje a remízu v Polničce 2017

Společně se se spolkem Krákorka se nám povedlo zorganizovat parádní akci a za pomoci dobrovolníků jsme vysázeli téměř 120 stromků do volné krajiny.

Sedletín 2016

Díky podpoře společnosti GLS a aktivitě lidí z Ornitologického klubu Vysočina vzniklo 5. listopadu 2016 nové stromořadí v lokalitě Sedletínská jezírka u obce Sedletí nedaleko Chotěboře (GPS 49.7246861N, 15.5648969E). Nové ovocné stromy lemují polní cestu nedaleko přírodní rezervace Havranka. Vysazeno bylo 20 stromů - 5 švestek, 1 třešeň a 14 mirabelek.

Ctiboř 2015

Výsadeb v roce 2015 se ujalo občanské sdružení Ctibořská náves, které se dlouhodobě věnuje obnově alejí podél cest v intravilánu i extravilánu obce Ctitboř na Vysočině.

Cejle 2014

Ve středu 12. listopadu proběhla výsadba 30 ovocných stromů poblíž obce Cejle, která se nachází 10 km jihozápadně od krajského města Jihlavy (GPS 49.3711306°N, 15.4784469°E). Ovocné stromy byly vypěstovány v oblasti Bílých Karpat na podnožích ze semenáčků, což je dobrý předpoklad pro dlouhý život a mohou tak ovocem obdařovat i více než tři generace obyvatel obce a výletníků.

Starší články: 1 2  >>

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitKtraj VysočinaPardubický krajZvětšitNadace VIANadace VeronicaStátní fond životního prostředíZvětšitZvětšit