Hrabání luk na Fryšavě a Samotíně - 4.-6. července - letos i s divadlem

Zvětšit

O víkendu 4. - 6. července se koná tradiční dobrovolnická akce - hrabání podmáčených luk u Fryšavy a Samotína. Akci pořádá Lysina Lenina a Sdružení Krajina. Co a jak a kdy:
Pátek 4.7.2014
od 17 hodin „do večera“ hrabání louky na Fryšavě - lokalita "U studní" - po levé straně silnice při výjezdu z Fryšavy směr Medlovský rybník (GPS souřadnice 49°37'40.809"N, 16°2'45.604"E).
Sobota 5.7.2014
od 9 do 16 hodin hrabání louky na Fryšavě – pokračování
po 16. hodině - ti, kteří budou chtít přespat na Samotínské louce ve stanu nebo pod širákem, přejíždí na Samotín
v 18 hodin na Kadově - Divadlo Líšeň – hra Andělé z lesa (u Hradilů – Kadov č.5, pod penzionem Klokočí za potokem) -  následovat bude hudební večer
Neděle 6.7.2014
od 9 hodin „do večera“ hrabání louky na Samotíně - lokalita "Haltýř" - louka po levé straně silnice při příjezdu na Samotín od Krátké (GPS souřednice 49°38'39.310"N, 16°4'38.210"E ).

Zveme všechny, kdo mají chuť pomoci a pobýt s námi v krásném kousku přírody.
Nářadí a pitná voda bude zajištěna. Přenocovat je možné ve vlastním stanu v kempu na Medlově  (se zázemím, zpoplatněno) nebo po domluvě u louky (bez zázemí). Nezapomeňte na holiny, opalovací krém a repelent. Proti puchýřům od hrabí doporučujeme pracovní nebo cyklistické rukavice. Akce je vhodná i pro rodiny s dětmi.
Bližší informace na tel.: 775 239 691 - Kateřina Marečková.

Těšíme se na viděnou
Katka Marečková