O sdružení / Pro příznivce / staňte se našim členem - Sdružení Krajina - občanská organizace pro ochranu přírody

O sdružení / Pro příznivce / staňte se našim členem

Jak a proč se stát členem Sdružení Krajina

Pokud aktivity Sdružení Krajina souzní s vašimi životními postoji a pokud jste ochotni věnovat nějaké to úsilí občanské ochraně přírody, jste na dobré cestě stát se našim členem.

Než se definitivně rozhodnete požádat o členství, prostudujte si ještě naše stanovy. Budete-li vám i nadále naše činnost připadat smyslupná, vyplňte registrační rormulář, který najdete níže a požádejte radu Sdružení Krajina o svoji registraci. Požádat můžete písemně na adresu Rada Sdružení Krajina, Počítky 2, 591 01 Žďár n.S., e-mailem na adresu info@sdruzenikrajina.cz, osobně v naší kanceláři nebo na některé z našich akcí. Člensktví ve Sdružení Krajina je zdarma.

Rada Sdružení Krajina vás nejprve zaregistruje jako běžného člena. Ve chvíli, kdy se u nás trochu rozkoukáte a zjistíte, že vás to u nás baví a že se chcete na činnosti Sdružení Krajina aktivně podílet, jste na prahu členství řádného, o jehož registraci můžete opět požádat radu Sdružení prostřednictvím některého z radních. V radě jsou samí milí lidé a ještě se nám nestalo, že by někoho bezdůvodně odmítli.

Budeme rádi, když řady našich členů rozšíříte, protože když nás bude víc, bude to hnedle veselejší. Víc hlav víc ví, více rukou udělá více práce, víc hlasů je víc slyšet a větší zástup budí vždy větší respekt. Proto neváhejte!

Souhrnné info o formách členství, členských právech a povinnostech najdete zde.

Čestnou členkou Sdružení Krajina se v roce 2012 stala PhDr. Zlata Hálová, CSc.