Oslavy 20. výročí Sdružení Krajina

Zvětšit

Přijďte s námi 27.5.2017 do Kulturního domu v Jiříkovicích (N 49°34.62877', E 16°1.71983') oslavit 20 let od založení Sdružení Krajina. Pro tento významný den jsem pro vás nachystali bohatý zážitkový program a spoustu různých dobrot. Vše začne v 10:00 botanickou vycházkou na nedalekou lokalitu Doliny (doporučujeme terénní oblečení a nepromokavou obuv). Ve 14:00 proběhne slavnostní zahájení a následně se vrhneme do víru oslav.

Těšit se můžete na fotografie a filmečky ze života našeho Sdružení, na divadelní spolek Drak n' Roses či na irské hospodské písně v podání kapely Duo HaM a přátelé. Vaše chuťové buňky jistě zaplesají nad ochutnávkou nejrůznějších pokrmů z domácí kuchyně či dozlatova opečeného prasátka. To vše budete moci spláchnout dobře vychlazeným pivkem, vínem nebo třeba vodou :-) K tomu všemu zde potkáte nejenom nás, ale další spoustu fajn lidí. Děti nenechávejte doma, i ony si tu užijí moře zábavy. Přiďte v neformálním oblečení, s dobrou náladou, připraveni slavit až do rána!

Pokud o své účasti na oslavě uvažujete, budeme rádi, když nám dáte vědět. Pište na na e-mailovou adresu: papackova@sdruzenikrajina.cz. Ale dorazit můžete i bez ohlášení.

Přenocování je možné ve vlastním spacáku v kulturním domě nebo je možné postavit si na travnaté ploše před kulturním domem stan.

Program:

10:00 Sraz účasníků
10:05 Botanicko-zoologická vycházka
13:00 Oběd
14:00 Slavnostní zahájení
14:15 Prezentace uplynulých 20. let
16:00 Projekce filmů
17:00 Divadlo Drak n' Roses
19:30 Duo HaM
??? Konec

Účinkující:

Duo HaM a přátelé
repertoár: Irské hospodské a jiné na český způsob avšak nikoli v českém jazyce
místo původu: Praha, Střední Čechy, Sluneční soustava
předpokládané osoby a osazení:
Hanička Hlinková - Zpěv, banjo,  flétny
Radek Meloun Hlinka - Zpěv, kytara
Adam Janoušek - Hoboj, flétny
Zuzka Janoušková - flétny
Petr Pour - Cajon, percuse

Drak n' Roses
loutkové divadlo ze Soběslavi
představení: Zajíc v sedmém nebi - Veselé vyprávění o zajíci, jeho ženě, medvědu a o tom, jak se přijde do nebe.
hrají: Richard Dračka a Jan Růžička
Zvětšit