Podpořte nás / Stopa v krajině - Sdružení Krajina - občanská organizace pro ochranu přírody

Podpořte nás / Stopa v krajině

Můžete přispět na konto veřejné sbírky Stopa v krajině

Účelem sbírky je shromáždit prostředky na ochranu přírody. Máte-li chuť finančně přispět na péči o přírodu Vysočiny,  konkrétně na údržbu podmáčených rašelinných luk, můžete tak učinit následujícími způsoby:

• Zasláním finančního příspěvku na transparentní bankovní účet veřejné sbírky č. 2500054442/2010
  • Zakoupením certifikátu, který dokládá váš podíl na péči o cenné rašelinné louky.
  • předáním daru v hotovosti v sídle Sdružení Krajina

O poskytnutí daru vám na vyžádání vystavíme písemné potvrzení, které vám v případě potřeby poslouží pro daňové účely. Kontaktujte nás na e-mailové adrese mareckova@sdruzenikrajina.cz.

Daňové úlevy dárce

Zákon 586/1992 Sb. v platném znění o dani z příjmů umožňuje dárcům odečíst z daňového základu částky darů poskytnutých na charitativní účely. Fyzické osoby mohou podle § 15 odst. 8 od základu daně odečíst hodnotu darů, pokud jejich celková částka za zdanitelné období přesáhne 2% ze základu daně anebo činí alespoň 1000 Kč. Nejvýše však lze odečíst 10% ze základu daně. Právnické osoby dar mohou odečíst podle § 20 odst. 8, pokud částka činí alespoň 2000 Kč, nejvýše však 5% ze základu daně.

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitKtraj VysočinaPardubický krajZvětšitNadace VIANadace VeronicaStátní fond životního prostředíZvětšitZvětšit