pro média - Sdružení Krajina - občanská organizace pro ochranu přírody

pro média

19. 4. 2018

Podporujeme výsadby stromořadí

Společnost GLS prostřednictvím Sdružení Krajina plánuje v roce 2018 rozdělit minimálně 50.000 Kč na výsadby stromořadí ve volné krajině.

13. 4. 2018

Krajina v Nemocnici

Výstava Sdružení Krajina zkrášlí nemocniční prostředí novoměstské nemocnice.

27. 2. 2018

Místo pro nové stromy

Stejně jako každý rok i letos se Sdružení Krajina chystá na podzim vysadit nějakou tu alej či remíz pro zpestření naší krajiny.  Víte o místě, kde by se vám taková výsadba líbila? Dejte nám vědět!

23. 10. 2017

Černobílý spolubál

Již čtvrtý ročník tradičně netradičního Spolubálu se uskuteční v sobotu 11. listopadu od 19:30 v kulturním domě v Novém Městě na Moravě, tentokrát v černobílém stylu.

23. 10. 2017

Výsadba remízu v Polničce

Sdružení Krajina a občanské sdružení Krákorka vás srdečně zve do Polničky u Žďáru nad Sázavou na tradiční podzimní sázení stromů. To se uskuteční v sobotu 28.10.2017 od 9:30.

7. 8. 2017

Rozmarné léto? Podmáčené louky se radují!

Z letošního propršeného léta může být leckterý milovník horkých dnů lehce rozmrzelý, příroda to ale vidí jinak. Sucho již delší dobu trápí celou Českou republiku a ani chráněné vlhké louky Žďárských vrchů nezůstaly tohoto trendu ušetřeny. Zůstanou podmáčené louky podmáčené i v dalších letech? Budou se z jejich rozkvetlé krásy kochat také příští generace? Co se stane, jestliže vyschnou? To jsou otázky, které si posledních pár let pokládají pracovníci Sdružení Krajina.

Starší články: <<  1 2 3 4 5 6 7  >>

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitKtraj VysočinaPardubický krajZvětšitNadace VIANadace VeronicaStátní fond životního prostředíZvětšit