Spolubál již 28. listopadu

Zvětšit

Tradiční ples neziskových organizací Spolubál, na kterém se také podílíme, proběhne 28. listopadu od 19:30 hodin v novoměstském kulturním domě. Letošní ročník nás přivítá v atmosféře filmu a filmových hvězd. Oslnivé ženy, krásní pánové, tanec, kavárna s živými pianisty, spousty filmových

hrdinů, krásných a sympatických lidí, skvělá muzika, soutěž třebas o tričko s podpisem od samotného velkorežiséra Hřebejka, limuzíny, ječící fanynky, pohotoví fotografové, předtančení, stylová kavárna, fotokoutek, prostě Hollywood! Plesajícím zahraje taneční a swingové hity Big band Chrudim a skočné blues proslulá brněnská kapela Hoochie Coochie  Band. Předprodej lístků bude v Informačním centru Nové Město na Moravě za 180 Kč, nebo u dobrých kamarádů, kteří žijí spolkovým životem, popř. 200 Kč na místě samém.

ZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitZvětšitKtraj VysočinaPardubický krajZvětšitNadace VIANadace VeronicaStátní fond životního prostředíZvětšitZvětšit